Laden...


Snel, veilig en voordelig

KOERIERSDIENSTEN

Kies voor GeDo Koeriersdiensten

ALTIJD WAAR U HET WILT HEBBEN


U wilt uw zending op tijd en ongeschonden op de plaats van bestemming krijgen.
Bij Gedo Koeriersdiensten is uw pakket in goede handen, want snelle en zorgvuldige service daar staat Gedo borg voor. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De Gedo planner vertelt u graag wat voor u de meest geschikte en voordeligste vervoersmogelijkheid is. U weet dan vooraf precies welke kosten voor uw opdracht in rekening worden gebracht zodat u niet voor verrassingen komt te staan.


Als snelheid geboden is…

U belt en wij rijden, desgewenst in heel Europa. De chauffeur van Gedo verspilt geen kostbare tijd, haalt direct uw zending op en rijdt exclusief met uw pakket linea recta naar de plaats van bestemming. Elke chauffeur is altijd tijdens het vervoer bereikbaar, zodat u op elk gewenst moment kunt weten waar uw zending zich bevindt.

Transport op maat…

Heeft u geen haast dan kan uw pakket tegen een lager tarief in de loop van de dag of de volgende dag bezorgd worden. Wilt u met vaste regelmaat een zending van A naar B of van C, via B naar A laten vervoeren, dan kunt u met Gedo Koeriersdiensten een passende prijsafspraak maken.

Of u nu een brief, pakket of volumineuze vracht wilt laten vervoeren over korte of lange afstand, het meest passende transportmiddel wordt voor u ingezet. Dat kan zijn per auto, bestelauto, bestelbus, of vrachtauto. Ook uw bestemming naar het buitenland kunnen wij moeiteloos voor u verzorgen.

Voor transportbemiddeling en transport buiten het vestigingsgebied (nationaal en internationaal) kunt u op Gedo rekenen. Samenwerking met betrouwbare collega-koeriers en transport bedrijven staat garant voor de kwaliteit hiervan.

Uitbesteden van transport aan mensen, die daar hun professie van hebben gemaakt en jarenlange logistieke ervaring hebben, kunnen u veel hoofdbrekens en kosten besparen. Bel daarom Gedo Koeriersdiensten en vraag naar Geb Dokter. Een mail sturen kan natuurlijk ook!


https://gedotrading.nl/wp-content/uploads/2015/09/truck-vignette-gray.png

HEEFT U EEN SPECIALE KOERIERSKLUS?

Neem dan gelijk contact met ons op!